top of page

Snotneuzenbal voor de allerjongste inwoners

Beneden Leeuwen – Carnavalsvereniging De Braoiers organiseert op maandagochtend altijd het Snotneuzenbal voor de jongste carnavalsvierders van het dorp. Speciaal dit jaar stellen de Braoiers het jongste publiek niet teleur.


In samenwerking met Residentie Brasserie De Rosmolen organiseert carnavalsvereniging de Braoiers het snotneuzenbal. Deze ochtend en middag staan speciaal in het teken van de jeugd. De Rosmolen, onder het beheer van Fred en Jolanda van den Berg, vindt het zeer belangrijk dat de jeugd van het Braoiersrijk een heerlijke en onvergetelijke middag kan vieren in De Rosmolen. De carnavalsvereniging heeft de handen ineen geslagen om het inmiddels bekende snotneuzenbal in een nieuw en groter jasje te steken. In de sporthal zal een deel omgetoverd worden tot een binnenspeelplaats. Diverse luchtkussens, attracties en activiteiten voor diverse leden kunnen zich hierin uren vermaken. Carnavalsmuziek zal hierin niet ontbreken. Daarnaast zullen de leden van de carnavalsviering een extra oogje in het zeil houden. Mede dankzij de samenwerking met het beheer, is dit een behoorlijke aanvulling op het programma van deze dag. Door de toevoeging van luchtkussens en extra speelattributen in de sporthal denkt de vereniging een compleet pakket aan te kunnen bieden voor de jeugd van het Braoiersrijk en hopen zoveel mogelijk kinderen met hun ouders, grootouders en verzorgers te mogen ontvangen in de Rosmolen.

Naast deze ontzettend leuke interactie met het jongste publiek, zal in de grote zaal DJ Lex Timmermans het publiek in de juiste sferen weten te brengen door carnavalsmuziek te draaien voor de jeugd en soms ook voor de ouders/verzorgers. DJ Lex Timmerman zal tijdens zijn optreden ook kleine presentjes aan het publiek overhandigen.

Buiten de muzikale invulling zal Joris de Clown in de middag diverse ballonnencreaties maken voor de kinderen. Tevens zal Sandra samen met Tessel komen schminken en glittertattoo ’s plaatsen. Sinds dit jaar is er een heuse Braoiers tattoo op de markt en deze kan geplaatst worden. Natuurlijk willen deze jonge carnavalsvierders dit niet missen.

Uiteraard zal het jeugdpaar ook deze dag aanwezig zijn, tezamen met de Prins, zijn Funkenmarieke en de rest van de raad van 11. Alle kinderen kunnen met hen op de foto gaan of een handje geven. Om het programma compleet te maken, zullen de minigarde en de midigarde ook aanwezig zijn. Deze meiden trainen het hele jaar door om mede op deze dag voor alle aanwezigen een verrassend en spectaculair optreden te verzorgen. De deuren van de Rosmolen openen om 10:30 uur en omstreeks 17:00 uur zal het snotneuzenbal weer ten einde zijn. Dus kom allen op maandag 4 maart naar het Braoiersrijk.

95 weergaven

Comments


bottom of page