top of page

Weersverwachting jeugdreut en grote reut


Morgen en overmorgen is het zover: De Jeugdreut en de Grote Reut van Lauwe!


We hebben de afgelopen tijd te maken gehad met flinke stormwinden dus we houden het weer voor komende zondag extra goed in de gaten. Het ziet er naar uit dat het weer goed gaat waaien en is er een serieuze kans op regen. Al met al geen ideale weersomstandigheden voor onze optochten, maar voorlopig nog geen reden voor paniek.


Wel willen we onze deelnemers vragen of hun creatie (wagen, karretjes, bouwsels, pakken etc.) beter bestand te maken tegen de harde wind en regen. Denk hierbij aan papier-maché dat kapot kan waaien (zeker als het nat wordt), grote oppervlakken die veel wind kunnen vangen etc. Kortom denk even na of er geen gevaarlijke situaties door het weer kunnen ontstaan met jullie creatie en kijk even of je dingen beter kan vastzetten.


Dat geldt ook voor ons publiek! We raden het plaatsen van feesttenten/partytenten ten zeerste af en pas ook op met paraplu's en dergelijke.


We zien momenteel nog geen enkele redenen om de reut aan te passen, maar mocht het weer omslaan dan zullen we via de e-mail, de website en social media jullie op te hoogte brengen hiervan.


Succes nog met de laatste voorbereidingen en tot zaterdag en zondag!


1.806 weergaven

Comments


bottom of page