top of page

Pronkzitting 2.0

Bijgewerkt op: 1 mrt. 2019

Het jaar is nog maar net begonnen of de nieuwe prins krijgt een aubade. Maar niet alleen hij en zijn funkenmarieke, nee, heel Lauwe krijgt twee avonden de kans om te lachen, te zingen, dansen en vooral te genieten. Onder het genot van een drankje kan iedereen in de residentie van cv de Braoiers, Residentie Brasserie de Rosmolen, Lauwse talenten bewonderen.


Vanaf 2019 is de pronkzitting wat vernieuwd. Het programma is ge-update. Enkele nieuwe artiesten, nieuwe items, nieuw decor maar nog altijd met Lauwes talent. Ouwe getrouwen als Antoon Hol, René Teunissen met zijn Ben en Lau en ook Leuks uit Lauwe, samen goed voor ruim 100 pronkzittingen, ook dit jaar zijn ze weer van de partij met een nieuwe act. Maar ook de andere getrouwe artiesten, dansgardes en dweilorkest de Druppels aangevuld met verrassende nieuwelingen gaan u op revue achtige wijze amuseren.


Tijdens de twee avonden zullen we voor het eerst een verkiezing van vereniging, instelling of bedrijf en ook de persoon van het jaar bekend maken. Een onderscheiding en mooie beloning valt hen ten deel. T.z.t volgt hierover meer informatie.

De pronkzitting commissie is er van overtuigd dat de Lauwse pronkzitting 2.0 zoals vanouds van hoge kwaliteit zal zijn.


De pronkzittingen zijn op vrijdag en zaterdagavond 15 en 16 februari 2019.


De kaart voorverkoop start dit jaar op de dag van de prinspresentatie om 11.00 uur.

117 weergaven

Comments


bottom of page