top of page

fLAUWEr power carnaval

Tijdens het carnaval van 2018 is een nieuw item opgestart. Na 23 jaren boerenbruiloft was iedereen toe aan iets nieuws, nou ja nieuws, we gaan op de dinsdag middag toch weer terug in de tijd. We gaan ruim 50 jaren terug, naar de flower power tijd. Met muziek voor iedereen die van het relaxte carnavalsgevoel houdt. Met carnavalsmuziek uit die tijd van de twee Pinten tot Vader Abraham. Maar ook de rock en roll en het wat steviger werk.


Her belangrijkste is dat we carnaval kunnen vieren met een borrel en babbel, geen keiharde rampetamp herrie. We gaan Brommerskieken tijdens het fLAUWEr power carnaval.

Het eerste jaar was een succes. Verkleed als hippies en in alle felle kleuren, lange haren met bloemen en op ouwe brommers, in kevertjes, eendjes en andere voertuigen kwamen velen naar het plein en gingen van daar naar de Puinhoop op de Zijveld.

Daar werd het kei gezellig voor oud en ook jong, want de aanwezige jongeren vermaakten zich opperbest en zagen dat het carnaval van 50 jaar terug zeker zo gezellig was als de oudjes altijd zeiden dat ’t was.


Dit jaar zal t programma op het plein anders zijn dan in het eerste jaar. Hoe? Dat is nog een verrassing maar vast staat dat het weer kei gezellig gaat worden.


Dus zet het maar vast in de agenda, de dinsdag met carnaval ; Brommerskiek’n op t fLAUWEr power carnaval.


123 weergaven

Comments


bottom of page