top of page

Lampionnenoptocht Lauwe 2018Vrijdag 9 november jl. was er in ons Braoiersrijk weer de fantastische lampionnenoptocht en de tweede editie van Kids 4 Lauwe.

Om kwart over 6 stonden er al dikke rijen voor de ingang van St Elizabeth met de mooiste Lampionnen en passende kleding klaar, om onder begeleiding van de Druppels een lange stoet te maken door St Elizabeth. Om half 7 gaf Jeugdprins Jaro en Jeugdprinses Floor het teken dat de stoet de zaal mocht betreden om vervolgens achter Theo’s treintje in de Beatrixstraat plaats te nemen. Zodra de laatste lampions het St Elizabeth verlaten hebben, vertrekken we onder de klanken van DJ Pim en de Druppels richting Residentie Brasserie de Rosmolen. Dit jaar was ook de prinsenwagen aanwezig, welke prachtig was voorzien van verlichting.

In de zaal waren er diverse optredens tijdens de tweede editie van Kids4Lauwe met prachtige dansjes en superleuke liedjes welke schitterend werden meegezongen. Ook onze eigen Midigarde gaf voor het laatst de showdans voor ons Braoiersrijk. Ook volgend jaar zal er weer een Kids4Lauwe zijn.

In het menu foto’s staat een prachtige reportage van deze schitterende avond.Verlichte Prinsenwagen tijdens de lampionnenoptocht

75 weergaven

Comments


bottom of page