top of page

Carnavalsvereniging de Braoiers gaan op Tirolertour

Beneden Leeuwen – Carnavalsvereniging De Braoiers organiseert al enkele jaren het tiroler-carnaval in residentie Brasserie de Rosmolen in Beneden Leeuwen. Ook dit jaar wordt er weer flink uitgepakt op maandagavond, want vanuit vele reacties werd het voor de vereniging duidelijk dat een tirolerfeest niet mag ontbreken in het Braoiersrijk.


Door lovende reacties, organiseren de Braoiers ook dit jaar weer het Tirolerfeest in de Rosmolen. Speciaal voor het Lauwes publiek is DE Tirolerband van het moment vastgelegd. Niemand minder dan ‘Wir Sind Spitze!’ komen maandagavond naar de Rosmolen. Deze Tirolerband is een mix van de beste volksmuziek, dance, schlagers en nieuwe hits samen in je cocktailshaker. Tijdens de concerten word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen en een eigen mash-up brouwsels voorzien van dikke blazer en een vingervlugge accordeon. Natuurlijk mogen ook de Wir Sind Spitze! Hits als ‘Hey Rosie’ en ‘Hey Kathy’ niet ontbreken. Doordat de vijfkoppige band zelf al jaren met hun poten in de muzikale modder staan, weten ze precies wat het publiek op dat moment wilt meemaken. Hierdoor is geen optreden hetzelfde.


Daarnaast is er ook ruimte voor een professioneel feestbeest. DJ Lex Timmermans zal de rest van de muzikale invulling verzorgen. Deze DJ houdt van het contact met het publiek. Er is dus geen ruimte en tijd om je te vervelen.


Met pullen bier en prachtige aankleding wordt de Rosmolen omgetoverd tot de Tiroler kroeg van Maas en Waal. Zo’n avond is niet compleet zonder gepaste kledij. Lederhozen en dirndl zijn een mooie aanvulling vanuit de kant van het publiek. Trek je mooiste outfit uit de kast en feest mee op deze gezellige feestavond.


Carnavalsvereniging de Braoiers zijn zeer verheugd dat deze gezellig Tiroleravond georganiseerd kan worden. Er wordt gehoopt op vele bezoekers die in Tirolerstijl het feest komen bezoeken. De entree is volledig gratis.


Op maandagavond 4 maart van 20.30 uur tot 01.30 uur is het feest in de Rosmolen te Beneden Leeuwen. Pullen bieren, schnapps en tirolermuziek zullen deze avond compleet maken en wordt er gezamenlijk carnaval gevierd in het Braoiersrijk.


258 weergaven

Comments


bottom of page