top of page

Wie wordt de prins van 2023 en zijn funkenmarieke en wie het nieuwe jeugdpaar?

Bijgewerkt op: 14 dec. 2022

Op zondag 8 januari a.s. is het weer zo ver, dan presenteren wij op spectaculaire wijze onze Prins carnaval van het Braoiersrijk 2023. Maar alvorens nemen wij afscheid van onze heersende Prins Herald d’n Enigste en zijn Funkenmarieke Ilja.


Langzamerhand komt de ontknoping weer dichterbij: wie o wie, wordt de nieuwe Prins van het Braoiersrijk 2023? De Braoiers hebben inmiddels gestemd en de spanning stijgt in het dorp.


Met muzikale opluistering van dweilorkest De Druppels in zaal De Rosmolen start het programma om 13:30 uur. Wij organiseren, naast diverse presentaties, een paar leuke optredens en uiteraard is het de gezellige nieuwjaarsreceptie van Maas en Waal.


Naast de prinspresentatie vindt op 8 januari om 11.00 uur de kaartverkoop plaats voor onze pronkzitting van zaterdag 4 februari. Kaarten kosten €10,- en worden in de Rosmolen verkocht.


Maar op zaterdag 7 januari tijdens de jeugdbraoiersmiddag onthullen we natuurlijk ook ons nieuwe jeugdpaar voor het jaar 2023!


Op geheel eigenwijze zal het nieuwe jeugdpaar worden onthuld. Na de bekendmaking volgt een super leuke show waarbij de meeste gekke, leuke en stoere wensen mogelijk in vervulling gaan.


Het programma start deze zaterdag om 14:30 uur


Tot 7 en 8 januari in onze Residentie de Rosmolen!!!


C.V. De Braoiers

376 weergaven

Comments


bottom of page