top of page

Update zomer 2020

Bijgewerkt op: 3 sep. 2020

Beste Braoiers en Braoierinnekes,


Natuurlijk willen en gaan we carnaval 2021 vieren, maar hoe, dat is voor nu nog de grote vraag. De voorbereidingen van ons jubileumjaar zijn natuurlijk wel in volle gang!!


De raad van 11 is al druk met het carnavalsprogramma bezig om direct in januari de jubileum prins en zijn funkenmarieke te presenteren en natuurlijk ons nieuwe jeugdpaar! Ook over de pronkzitting wordt al druk nagedacht.


Ook de eerste artiesten zijn al geboekt om 4 geweldige dagen carnaval te kunnen vieren in de Rosmolen.

Als dat alles nog niet genoeg is zijn diverse raadsleden en senatoren bezig met het 66-jarig jubileum weekend, welke 3 weken na ons carnavalsweekend zal plaats vinden op het dorpsplein!!


Maar ja…..corona houdt ons nog steeds in de greep, kunnen we met z’n allen carnaval vieren?, komt er weer een grote reut?, en kunnen we het eerste weekend van januari ons nieuwe paar presenteren?, en is er dan een vaccin?

Wij weten het ook allemaal nog niet, maar één ding weten we wel en dat is dat we er heel veel zin in hebben om samen met alle inwoners uit ons Braoiersrijk, en ver daar buiten, weer onder genot van een lekkere borrel bij te praten en samen weer de polonaise te kunnen lopen.


Voor nu, blijf gezond!!

58 weergaven

ความคิดเห็น


bottom of page