top of page

Prins presentatie 2019

Bijgewerkt op: 11 dec. 2018

Op zondag 6 januari a.s. is het weer zo ver, dan presenteert carnavalsvereniging De Braoiers op spectaculaire wijze de nieuwe Prins carnaval en Funkenmarieke van het Braoiersrijk 2019.

Maar voordat het zover is zal eerst afscheid worden genomen van de heersende Prins Hein d'n Urste en Funkenmarieke Sharona, die op voortreffelijke wijze carnavalsvierend Lauwe voorgingen bij alle activiteiten van De Braoiers.

Langzamerhand komt de ontknoping weer dichterbij; Wie o Wie, wordt de nieuwe Prins van het Braoiersrijk 2019? Nu al gonst het van de geruchten. Als er ook maar iets opvallends gebeurt of dagelijkse patronen van bepaalde inwoners worden onverwacht doorbroken, dan gaan meteen overal de koppen bij elkaar en wordt er gewezen op mogelijke kandidaten. Toch blijft het verzwijgen van de naam van de nieuwe prins al vele jaren Braoiers best bewaarde geheim. En dat maakt het dan ook zo spannend tot aan de presentatie.

Met muzikale opluistering van dweilorkest “De Druppels” in Residentie Brasserie De Rosmolen, start het feestelijke programma rond de prinspresentatie om 13:30 uur.

525 weergaven

Comentários


bottom of page