top of page

Even voorstellen.....Jeugdprinses Tessel en Jeugdprins Koen!

Hoi Braoiers en Braoierinnekes,


Ik ben Tessel, zus van Stijn en dochter van Pascal en Sandra Crommentuyn. Ik woon in de Zandstraat al mijn hele leven lang, eind januari word ik 12 jaar, het kan me niet snel genoeg gaan.


Ik heb natuurlijk ook hobby’s, vanaf mijn derde zit ik al op turnen, wat ik nog steeds met veel plezier doe en heb het zelfs tot de selectie gehaald. Ook één keer in de week dansen is iets wat ik graag doe. Daarnaast maak ik graag zelf mijn kleren, dit doe ik elke woensdag met mijn vriendinnen.

Ook het meespelen in de jeugdmusical doe ik al diverse jaren met veel plezier!


Carnaval vieren, daar ben ik groot mee geworden. Doordat mijn opa en vader alle twee in de carnavalsperiode zijn geboren kan ik er gelukkig niet omheen. Ik loop al jaren mee met de optocht, samen met mijn oma en broertje.

Ik ben dan ook zeer vereerd dat ik hier als jullie jeugdprinses voor jullie mag staan. Samen met jeugdprins Koen wil ik er met jullie een carnaval van maken die wij nooit meer zullen en kunnen vergeten.


Daarom zeg ik drie keer,

Alaaf, Alaaf, Alaaf


Jeugdprinses Tessel


Beste Braoiers en Braoierinnekes,


Ik ben Koen van Kaauwen. Ik ben 11 jaar oud en zit op basisschool De Wijzer in groep 8.

Ik woon in de Fruitbuurt samen met mijn ouders, zusje en twee honden.

Mijn hobby’s zijn vissen, buiten op zoek gaan met mijn metaaldetector, gamen en natuurlijk carnaval vieren. Sinds ik 2 jaar oud ben loop ik mee met verschillende carnavalsoptochten met de groep Wij Nie Wijs.


Ik vind het superleuk dat ik dit jaar de jeugdprins mag zijn en samen met Tessel het jeugdpaar van de Braoiers vorm.


We gaan er een knallend jaar van maken!


Alaaf, alaaf, alaaf!


Jeugdprins Koen
508 weergaven

Commentaires


bottom of page