top of page

DE BRAOIERS OUD IJZER DAG - 14 SEP 2019

C.V. de Braoiers organiseert 2 maal per jaar hun oud ijzer dag. Op deze ochtend kan iedereen zijn of haar oud ijzer inleveren aan de korte brouwerstrat 15 (tegen over de kluswijs) in Beneden Leeuwen. De opbrengsten van deze actie gaat volledig na het organiseren van carnaval Lauwe.


De eerste volgende oud ijzer dag vindt plaats op zaterdag 14 september

Deze geweldige actie is van 8.30 tot 12.00 uur.


Al het oud ijzer e.d. kunt bezorgen aan de korte brouwerstraat 15. De mensen van de Braoiers zijn te herkennen aan hun Braoiers cap.


U kunt natuurlijk ook het oud ijzer zaterdagmorgen laten ophalen, dit is voor de Braoiers geen enkel probleem u belt gewoon even na Rob v.d. Hurk op 06-52001294,

Jordy Elemans op 06-54288224 of Johan v.d. Akker op 06-13812779. De mensen die het komen halen zijn ook weer te herkennen aan hun Braoiers trui en/of cap. Gelieve het oud ijzer niet aan straat klaar te leggen gezien eerdere ervaringen


Er blijkt met name over het witgoed wat onduidelijkheid te zijn. Even ter verduidelijking: Het enige dat wij NIET kunnen innemen zijn koelkasten en diepvriezers. Dit in verband met de strenge milieuregels. Dus wel wasmachines, wasdrogers, fornuizen verwarmingsketels oude fietsen, koper, messing, staal, aluminium, roestvast staal, koper, tin, zink, lood, e.d.


Wat we wel aannemen leest u uitgebreid in deze flyer en op onze facebook pagina van de Braoiers.


Alvast hartelijk bedankt namens C.V. de Braoiers


38 weergaven

Comments


bottom of page