top of page

Mogelijk tóch Grote Reut van Lauwe

Vanwege het onstuimige weer afgelopen zondag heeft de Grote Reut van Lauwe jammer genoeg niet plaats kunnen vinden. Bij het afbellen van alle deelnemers bleek dat er wel interesse is om de optocht op een later tijdstip alsnog plaats te laten vinden. In de dagen daarna vernamen wij steeds meer enthousiaste berichten van mensen die een ‘Halfvasten’ in Lauwe wel zien zitten!


Daarom is C.V. De Braoiers voornemens om op 15 maart de Grote Reut van Lauwe te houden. Op dit moment is de vergunning hiervoor aangevraagd en is er ook vanuit de gemeente zeer positief gereageerd, echter wachten we nog op de definitieve JA! We verwachten daar a.s. maandag meer over te kunnen melden.Het plan De route zal gelijk blijven echter zal de start eerder plaats vinden, namelijk 13.11 uur. Na de Grote Reut zal er vervolgens een groot feest worden gehouden in Residentie de Rosmolen waar die middag dan ook meteen de prijsuitreiking zal zijn. De deelnemers die zich al hadden ingeschreven worden per mail geïnformeerd. E.v.t. nieuwe deelnemers kunnen zich melden via reutlauwe@braoiers.eu voor meer informatie en mogelijkheden.


Dus blijf onze website en Facebook volgen voor het laatste nieuws over Halfvasten in het Braoiersrijk en de Grote Reut van Lauwe!

1.226 weergaven

Comments


bottom of page