top of page

di 26 feb

|

Multifunctionele Accommodatie (MFA) De R

Goet Voud Feest

Het Goet Foud Feest is bedoeld voor de bewoners van woonvorm De Lijnbaan, de leden van de voormalige Soos Maas & Waal, Adrie's Dijkensport Instuif en leden van de Ontspanningsclub Maas & Waal.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Goet Voud Feest
Goet Voud Feest

Tijd en locatie

26 feb 2019, 19:00 – 21:00

Multifunctionele Accommodatie (MFA) De R, Leliestraat 19, 6658 XN Beneden-Leeuwen, Nederland

Over het evenement

Nadat ruim een maand geleden al het nieuwe jeugdprinsenpaar en het prinsenpaar van CV De Braoiers bekend werden gemaakt en vorig jaar al de hofhouding van CV De Oellebolle voor het voetlicht verscheen, werd afgelopen dinsdag nóg een prinsenpaar bekend gemaakt.

Tijdens de wekelijkse sport en spelavond van de Ontspanningsclub Maas en Waal was er op dinsdagavond 12 februari een bijzonder moment. Stiekem waren Harm en Dineke via de zij-uitgang weggegaan om zich om te kleden. Terwijl op de achtergrond de muziek steeds sterker werd, presenteerde zich onverwacht het nieuwe prinsenpaar van het Goet Foud Feest. Prins Harm en Prinses Dineke mogen in 2019 alle mensen met een beperking voorgaan op het grote Goet Foud Feest dat zal plaatsvinden op dinsdag 26 februari in Residentie Brasserie De Rosmolen, uitsluitend voor genodigden.

Het Goet Foud Feest is bedoeld voor de bewoners van woonvorm De Lijnbaan, de leden van de voormalige Soos Maas & Waal, Adrie's Dijkensport Instuif en leden van de Ontspanningsclub Maas & Waal. Waar voorheen allerlei versnipperde feesten plaatsvonden is enkele jaren het vernieuwde concept bedacht voor één groot carnavalsfeest.

Deel dit evenement

bottom of page