nov18:00u Lampionoptocht

Brommerskiek'n bij Puinhoop

Na 23 jaar is het tijd voor een verandering, de boerenbruiloft gaan we inruilen voor iets geheel nieuws. We gaan iets verder de tijd in dan de boerenbruiloft, we komen dichter bij het heden.
De veleta wordt omgeruild voor wat boerenrock, de wals wordt een polonaise.

Het kostuum wordt een hippe lederen jas, de hoge hoed en de knotjes worden bloemen in het haar, lang haar. Paarden en wagens worden traktoren en brommers. Maar, de gezelligheid blijft als vanouds.

Brommerskiek'n bij Puinhoop
We gaan op de carnavalsdinsdag “Brommerskiek'n bij Puinhoop”, en gaan gewoon een lekker dorps en een ouderwets carnaval maken. Vriendengroepen uit Lauwe, maar ook uit Boven Lauwe of Wamel kunnen er voor gaan om gekozen te worden tot de vriendengroep van 't jaar.

Ben je nu een twintiger of een zeventiger, alle leeftijdsgroepen tesamen kunnen zeker ook een feestje bouwen. Met je gezin, familie, vrienden, club of buurtvereniging samen een feestje maken, heerlijk toch?

Er zal, zoals in voorgaande jaren, een optocht zijn. Maar nu met leuke brommers, old timers of tractoren met aanhanger, alles mag, als het maar gezelligheid biedt. Op het dorpsplein, zal op een ludieke wijze een aantal genomineerde vriendengroepen worden voorgesteld aan het dorp.

Hokken?
Uit de beste promoties en meest originele presentaties kiest een onafhankelijke jury een vriendengroep van het jaar. De winnende vriendengroep stelt verder een on-echt koppel aan ons voor, die in de Puinhoop een onechte samenleving aangaan, ze gaan hokken.

Wil je samen met je vrienden, commune, familie of club ook mee doen, meld je dan aan bij cv de Braoiers en je krijgt van ons dan de informatie die nodig is.

Uiteraard zien we jullie allemaal graag bij 't Brommerskiek'n bij Puinhoop.
Door: Jan Hoefnagel   


Bennie den Biezen:

Graag wil ik mezelf aanmelden voor het brommers kieken met klassieke motor met zijspan.

Heb al meerdere malen geprobeerd om mezelf aan te melden! Maar heb nog steeds geen informatie ontvangen. Graag ontvang ik de informatie via email: petraceelen@live.nl

Ik hoor graag van jullie!
10 februari 2018 10:13

  
Vul de gegevens hieronder in:
Naam
Reactie
Neem deze code over:
Beveiligingscode